İçindekiler
Folyoda Fırınlanmış Kılıç Balığı Steak, Dereotlu Pesto Sos İle
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Kılıç Balığı Steak- Halka Darne Kesilmiş, Kemikli
/kg
2.0 kg
0%
Zeytinyağı
/l
100.0 ml
0%
Kuru soğan
/g
400.0 g
0%
Patates
/kg
500.0 g
0%
Knorr Mise En Place Pesto 340GR
/g
200.0 g
0%
Sızma Zeytinyağı
/ml
200.0 ml
0%
Dereotu, ince kıyılmış
/g
50.0 g
0%
Knorr Cajun Çeşnisi 650GR
/g
40.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Kılıç Balığı Steak- Halka Darne Kesilmiş, Kemikli 2.0 kg
-
Zeytinyağı 100.0 ml
-
Kuru soğan 400.0 g
-
Patates 500.0 g
-
Knorr Mise En Place Pesto 340GR 200.0 g
-
Sızma Zeytinyağı 200.0 ml
-
Dereotu, ince kıyılmış 50.0 g