İçindekiler
Fırınlanmış Kök Sebzeler, Balsamic Sirkesi İle
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Havuç
/kg
3000.0 g
0%
Arpacık soğanı
/kg
1000.0 g
0%
Kereviz
/kg
6000.0 g
0%
Pancar, kırmızı
/kg
4000.0 g
0%
Sarımsak
/kg
11.0 g
0%
Patates
/kg
2000.0 g
0%
Kırmızı Soğan
/g
1000.0 g
0%
Biber, kırmızı kapya
/g
3000.0 g
0%
Biberiye, kurutulmuş
/kg
2.0 g
0%
Kekik
/g
2.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
50.0 ml
0%
Sirke, Balzamik
/l
10.0 ml
0%
Sirke, elma
/ml
5.0 ml
0%
Knorr Sebzeli Çeşni 750GR
/g
15.0 g
0%
Knorr Sarımsaklı Çeşni 750GR
/g
5.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Havuç 3000.0 g
-
Arpacık soğanı 1000.0 g
-
Kereviz 6000.0 g
-
Pancar, kırmızı 4000.0 g
-
Sarımsak 11.0 g
-
Patates 2000.0 g
-
Kırmızı Soğan 1000.0 g
-
Biber, kırmızı kapya 3000.0 g
-
Biberiye, kurutulmuş 2.0 g
-
Kekik 2.0 g
-
Zeytinyağı 50.0 ml
-
Sirke, Balzamik 10.0 ml
-
Sirke, elma 5.0 ml