Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı:

  • Karnabahar, dondurulmuş 15000.0 g
  • Dereotu, taze 50.0 g
  • Kuru nane 50.0 g
  • Maydanoz, düz 50.0 g
  • Zeytinyağı 525.0 ml
  • Ispanak (Taze - Küçük Yaprak) 50.0 g
  • Knorr Fransız Salata Sosu 1 Kg 250.0 g
  • Su 1750.0 ml
  • Tahin 1250.0 ml

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı:

    • Karnabaharları çözdürüp küçük parçalar şeklinde kesin. Daha sonra bir fırın tepsisine alıp zeytinyağı ile hafifçe karıştırın.
    • 180 derecelik fırında üstleri hafif kızarıp renk alıncaya dek kızartın. Daha sonra fırından çıkarıp soğumaya bırakın.
    • Sosu için nane, maydanoz, zeytinyağı, Knorr Fransız Salata Sosu’nu su ile karıştırıp blender ile iyice vurun.
    • Daha sonra yeteri kadar tahini ilave edin.
    • Fırınladığınız karnabaharları bu sos ile karıştırıp minik ıspanak yapraklarını da ekleyerek servis edin.
    • Not: Dilerseniz en üstüne kavrulmuş ceviz veya fındık serpiştirebilirsiniz.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu