İçindekiler
Fırınlanmış Bal Kabağı, Tavuk Ve Kekikli Sos İle
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Bal kabağı
/kg
11000.0 g
0%
Sarımsak
/kg
500.0 g
0%
Kekik
/g
50.0 g
0%
Kırmızı Soğan
/g
2000.0 g
0%
Tavuk, göğüs
/kg
3000.0 g
0%
Knorr Tavuk Çeşnisi 750GR
/g
75.0 g
0%
Ayçiçek yağı
/l
180.0 ml
0%
Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg
/g
250.0 g
0%
Su
/ml
1750.0 ml
0%
Zeytinyağı
/l
500.0 ml
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Bal kabağı 11000.0 g
-
Sarımsak 500.0 g
-
Kekik 50.0 g
-
Kırmızı Soğan 2000.0 g
-
Tavuk, göğüs 3000.0 g
-
Ayçiçek yağı 180.0 ml
-
Knorr İtalyan Salata Sosu 1 Kg 250.0 g
-
Su 1750.0 ml
-
Zeytinyağı 500.0 ml