Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Panga Balığı Fileto 1.2 kg
  • Zeytinyağı 200.0 ml
  • Kinoa 2.0 çay bardağı
  • Domates, kiraz 200.0 g
  • Biber, sarı kapya 100.0 g
  • Biber, kırmızı kapya 100.0 g
  • Mango, taze 100.0 g
  • Kırmızı Soğan 50.0 g
  • Limon suyu 40.0 ml
  • Taze Kişniş Yaprakları 5.0 g
  • Tuz 10.0 g
  • Karabiber 1.0 g
  • Roka (Yaprak) 125.0 g
  • Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu 750 g 25.0 g
  • Su 100.0 ml

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Balık filetolarını Knorr Tavuk Çeşnisi ve zeytinyağı ile marine edip daha önceden hafifçe yağladığınız fırın tepsisine aktarın, 180 derecelik fırında 8 dakika kadar pişirin
    • Kinoa'yı haşlayarak sudan geçirin. Haşladığınız suyu süzün. Kırmızı ve sarı biberleri, kırmızı soğanı, mangoyu küp doğrayıp, Cherry domatesleri ikiye bölün vesalata kabına alın.Kişniş yapraklarını el yordamı ile bölün ve salata kasesine ekleyin. Limon suyunu, zeytinyağını ve tuzu karıştırarak, salatanın sosunu hazırlayın.
    • Kinoa'yı da salataya ekleyip harmanlayın. En son hazırladığımız sosu da ilave edin ve hafifçe karıştırarak salatayı elde edin.
    • Temizlediğiniz roka yapraklarının üzerine gezdireceğiniz sos için: Knorr Salata Sosu-Fesleğenli ve kekikli karışımını su ile karıştırıp çırpın ve Calve mayonezi ekleyerek sos kıvamı alana dek karıştırın.
    • Servis tabağına alacağınız balığın yanınaKinoa salatasını ve roka yapraklarını yerleştirerek üzerine mayonezli sosu gezdirin ve servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu