Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Levrek (fileto) 2.7 kg
  • Tereyağı 60.0 g
  • Zeytinyağı 100.0 ml
  • Sarımsak (ince doğranmış) 10.0 g
  • Kırmızı soğan, jülyen 100.0 g
  • Un, Beyaz /tür 405 (genel) 20.0 g
  • Balık Suyu 1.0 l
  • Havuç, halka doğranmış 300.0 g
  • Kereviz 250.0 g
  • Patates, kibrit doğranmış 500.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 500.0 ml
  • Tuz 5.0 g
  • Karabiber tanesi, siyah (adet) 2.0 adet
  • Defne Yaprağı 3.0 adet
  • Knorr Mise En Place Pesto 340GR 50.0 g
  • Limon (adet) 2.0 adet
  • Sarı-Kırmızı-Yeşil Sivri Biber 20.0 g

Fırında Kremalı Levrek Buğulama nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Kızdırdığınız tencereye tereyağı ve zeytinyağını koyun. Tereyağı eridikten sonra soğanları ekleyip, pembeleşinceye kadar kavurun.
    • havuç, sarımsak ve kereviz saplarını ekleyip biraz daha kavurun. Tuz, karabiberi ekleyin.
    • Unu ekleyip biraz daha kavurun. Balık suyunu ekleyin. Daha sonra defne yapraklarını ekleyin.
    • Kaynadıktan sonra patatesleri ekleyip, hafif yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
    • Rama Kremayı ekleyip bir taşım kaynatın. Ateşten alıp Knorr Mise En Place Pesto'yu ilave edin.
    • Bu karışımdan en az 3 parmak derinliğindeki fırın kabına bir miktar alın ve zemine yayın, üzerine balıkları yerleştirin., üzerine de karışımın kalanını döküp en üstüne limon dilimlerini ve ince biber dilimlerini yerleştirerek, üstü açık olarak önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika kadar pişirin.
    • Bir servis tabağına sosu ile birlikte çıkararak servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu