İçindekiler
Fırında Kremalı Levrek Buğulama
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Levrek (fileto)
/kg
2.7 kg
0%
Tereyağı
/kg
60.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
100.0 ml
0%
Sarımsak (ince doğranmış)
/g
10.0 g
0%
Kırmızı soğan, jülyen
/g
100.0 g
0%
Un, Beyaz /tür 405 (genel)
/kg
20.0 g
0%
Balık Suyu
/l
1.0 l
0%
Havuç, halka doğranmış
/g
300.0 g
0%
Kereviz
/kg
250.0 g
0%
Patates, kibrit doğranmış
/g
500.0 g
0%
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım
/l
500.0 ml
0%
Tuz
/kg
5.0 g
0%
Karabiber tanesi, siyah (adet)
/adet
2.0 adet
0%
Defne Yaprağı
/adet
3.0 adet
0%
Knorr Mise En Place Pesto 340GR
/g
50.0 g
0%
Limon (adet)
/adet
2.0 adet
0%
Sarı-Kırmızı-Yeşil Sivri Biber
/g
20.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Levrek (fileto) 2.7 kg
-
Tereyağı 60.0 g
-
Zeytinyağı 100.0 ml
-
Sarımsak (ince doğranmış) 10.0 g
-
Kırmızı soğan, jülyen 100.0 g
-
Un, Beyaz /tür 405 (genel) 20.0 g
-
Balık Suyu 1.0 l
-
Havuç, halka doğranmış 300.0 g
-
Kereviz 250.0 g
-
Patates, kibrit doğranmış 500.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 500.0 ml
-
Tuz 5.0 g
-
Karabiber tanesi, siyah (adet) 2.0 adet
-
Defne Yaprağı 3.0 adet
-
Knorr Mise En Place Pesto 340GR 50.0 g
-
Limon (adet) 2.0 adet
-
Sarı-Kırmızı-Yeşil Sivri Biber 20.0 g