Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Dana Üst Sokum Eti - Temizlenmiş, Sinirsiz, Parmak Şeklinde Kesilmiş 1.6 kg
  • Taze Zencefil - Rendelenmiş 20.0 g
  • Sarımsak - Ezilmiş 15.0 g
  • Soğan, ince doğranmış 50.0 g
  • Şeker, esmer 53.0 g
  • Balık sosu (Çin) 45.0 ml
  • Ayçiçek yağı 200.0 ml
  • Soya sosu, standart 30.0 ml
  • Limon Çubuğu (lemon grass) - Sadece Beyaz Kısımları, Hafifçe Dövülerek Ezilmiş 35.0 g
  • Yer Fıstığı Ezmesi 135.0 g
  • Sarımsak (İnce Kıyılmış) 5.0 g
  • Yağ, Susam 10.0 ml
  • Hindistan Cevizi Sütü 200.0 ml
  • Biber, kırmızı dolmalık (jülyen) 8.0 g
  • Taze Kişniş, İnce Doğranmış 2.0 g

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Dana eti haricindeki malzemeleri bir sos kabının içerisinde iyice karıştırın.
    • Daha sonra etleri hazırladığınız bu marinasyonun içine atarak 4 saat kadar dolapta bekletin.
    • Etleri dolaptan çıkartın ve ince uzun şişlere geçirin.
    • Daha sonra kömür ızgarasında çevirerek arzu ettiğiniz pişirme derecesine göre pişirin.
    • Hazırladığınız şişleri yerfıstığı dip sosu ile servis edin
    • Yerfıstığı dip sosu için: Tüm yerfıstığı dip sos malzemesini bir mayonez tenceresinde çırpma teli yardımıyla iyice çırparak kıvamlı bir dip sos elde edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu