Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Karides

Humus

Patlıcan


Çıtır Karides, Közlenmiş Kırmızı Biberli Humus ve Közlenmiş Patlıcan nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Karides

    Limon kabuğu rendesi, Knorr Sarımsaklı Çeşni ve zeytinyağını bir kabın içinde karıştırın. Karidesleri ilave edin, harmanlayın ve buzdolabında 10 dakika marine edin. Knorr Çıtır Kaplama Harcı’nı soğuk ile açarak yarı akışkan bir sulu hamur kıvamına getirin. Karidesleri bu hamurun içine batırdıktan sonra, Knorr Panko ile çevresini tamamen kaplayın. Kaplanan tüm karidesleri buzdolabında 10 dakika dinlendirin. 180°’de ısıltılmış derin yağda altın sarısı oluncaya kadar kızartarak kağıt havlunun üzerine alın.
  2. Humus

    Knorr Professional Pratik Humus toz karışımını, su (80-85 derece), közlenmiş biberler ve Knorr Domates Soğan Çeşni ile pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar mutfak rondosundan geçirin.
  3. Patlıcan

    Közlenmiş patlıcanları , Knorr Panko, sarımsak, Hellmann’s Mayonez, limon suyu, tuz ve karabiberle birleştirerek mutfak robotundan 5-6 saniye süreyle geçirin. Çıtır karidesleri közlenmiş biberli humus ve köz patlıcan ile servis edin. Afiyet olsun.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu