Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Marinasyon

Balık

Salata


Çıtır Kaplamalı Teriyaki Palamut, Hardallı Kırmızı Lahana Salatası nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Marinasyon

    Palamutları yıkayın, kağıt havluyla kurulayın ve 13-14 adet takoz çıkacak şekilde dilimleyin. Marinasyon malzemelerinin tümünü rondodan geçirerek akışkan bir kıvam elde edin. Balıkları hazırladığınız sos ile marine ederek en az 2 saat buzdolabında bekletin.
  2. Balık

    Marinasyon süresi bittiğinde balıkları süzdürün ve kaplama harcı ile kaplayın. Tavada yağı kızdırarak palamudun her iki tarafı altın sarısı olacak şekilde kızartın ve kağıt havlunun üzerine alın.
  3. Salata

    Bir kabın içinde hardal, limon suyu, susam ve zeytinyağını homojen bir kıvam alıncaya dek karıştırın. Lahana ve taze soğanla birleştirin. Kırmızı lahana salatası ile servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu