Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Su 1500.0 ml
  • Pancar, kırmızı 400.0 g
  • Patates, küp 300.0 g
  • Havuç, rendelenmiş 300.0 g
  • Kırmızı soğan, çok ince doğranmış 90.0 g
  • Sarımsak (ince doğranmış) 10.0 g
  • Lahana, kırmızı, jülyen 250.0 g
  • Domates, küp 225.0 g
  • Domates sosu 250.0 g
  • Şeker 24.0 g
  • Dereotu, ince kıyılmış 5.0 g
  • Peynir, Labne 200.0 g
  • Rama Professional %15 Yağlı Bitkisel Krema 1L - Sıcak Uygulama 150.0 g
  • Tuz 5.0 g
  • Karabiber 1.0 g
  • Limon (adet) 2.0 adet

Unilever Food Solutions'da Borscht Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Yıkayıp temizlediğiniz kırmızı pancarları bir tencereye koyun ve üstlerine geçecek kadar su ekleyin, yaklaşık 45 dakika kadar kaynatın, daha sonra suyun içinden çıkartıp soğuması için bir tabağa bırakın.
    • Suyu derin bir tencereye koyup havuç ve patatesleri içine atın ve pancarları haşladığınız suyu da ekleyip üstü kapalı olarak 15 dakika kadar kaynatın.
    • Soğan, sarımsak, lahana ve domatesi ekleyin.
    • Pancarlayı soyup temizleyin ve jülyen doğrayıp kaynayan tencereye atın, pancarlar rengini bırakana kadar kaynatmaya devam edin.
    • Domates sosu, şekeri, tuz-biberi ekleyip tadını ayarlayın.
    • Çorba tabaklarına alıp ekşi krema ekleyin ve dereotunu serpiştirip sıcak bir şekilde servis edin.
    • Ekşi krema için: Labne peyniri, çırpılmış Rama kremayı, tuz, karabiber ve limonların suyunu ekleyerek yoğunlaşıncaya kadar çırpın. Not: Bu çorbayı ızgarada pişireceğiniz iri küp bonfile parçaları ile de servis edebilirsiniz.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu