İçindekiler
Bezelyeli ve Mantarlı Risotto
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Bezelyeli ve Mantarlı Risotto Hazırlanışı
Ayçiçek yağı
/ml
400.0 ml
0%
Soğan
/g
500.0 g
0%
Mantar
/g
1.0 kg
0%
Bezelye
/g
1.0 kg
0%
Tuz
/g
10.0 g
0%
Risotto Pirinci
/g
3.0 kg
0%
Su
/ml
6.0 l
0%
Knorr Tavuk Suyu Bulyon 750GR
/g
60.0 g
0%
Tereyağı
/g
200.0 g
0%
Rama krema
/l
1.0 l
0%
Maydanoz
/adet
1.0 adet
0%
Rendelenmiş parmesan peyniri
/g
500.0 g
0%
Knorr Sebzeli Çeşni 750GR
/g
100.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Bezelyeli ve Mantarlı Risotto Hazırlanışı
-
Ayçiçek yağı 400.0 ml
-
Soğan 500.0 g
-
Mantar 1.0 kg
-
Bezelye 1.0 kg
-
Tuz 10.0 g
-
Risotto Pirinci 3.0 kg
-
Su 6.0 l
-
Tereyağı 200.0 g
-
Rama krema 1.0 l
-
Maydanoz 1.0 adet
-
Rendelenmiş parmesan peyniri 500.0 g