İçindekiler
BBQ'de Bütün Bonfile, Rozet Patates, Ayıköşkü Mantarı, Taze Ispanak Yaprakları ve Demi Glace Sos ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺12.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Bütün Bonfile - temizlenmiş fitilsiz, ince olanlarından
/g
1.8 kg
0%
Patates
/kg
1.0 kg
0%
Tereyağı
/kg
50.0 g
0%
Ayı Köşkü Mantarı - minik küp kesilmiş
/g
300.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
40.0 ml
0%
Ispanak (Taze - Küçük Yaprak)
/g
75.0 g
0%
Domates, kiraz
/kg
200.0 g
0%
Sarımsak (ince doğranmış)
/g
5.0 g
0%
Ayçiçek yağı
/l
200.0 ml
0%
Knorr Et Suyu Toz Bulyon 750GR
/g
35.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Bütün Bonfile - temizlenmiş fitilsiz, ince olanlarından 1.8 kg
-
Patates 1.0 kg
-
Tereyağı 50.0 g
-
Ayı Köşkü Mantarı - minik küp kesilmiş 300.0 g
-
Zeytinyağı 40.0 ml
-
Ispanak (Taze - Küçük Yaprak) 75.0 g
-
Domates, kiraz 200.0 g
-
Sarımsak (ince doğranmış) 5.0 g
-
Ayçiçek yağı 200.0 ml