İçindekiler
Bal Kabağı Çorbası
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı:
Bal kabağı
/kg
8000.0 g
0%
Su
/l
20000.0 ml
0%
Knorr Tarhana Çorbası 3KG
/g
1600.0 g
0%
Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni 750GR
/g
30.0 g
0%
Kırmızı toz biber
/g
10.0 g
0%
Kuru nane
/g
20.0 g
0%
Tereyağı
/kg
250.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
250.0 ml
0%
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım
/l
700.0 ml
0%
Su (Püre için)
/l
5000.0 ml
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı:
-
Bal kabağı 8000.0 g
-
Su 20000.0 ml
-
Kırmızı toz biber 10.0 g
-
Kuru nane 20.0 g
-
Tereyağı 250.0 g
-
Zeytinyağı 250.0 ml
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 700.0 ml
-
Su (Püre için) 5000.0 ml