Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Revani

Kremalı Vanilyalı Mus

Ayva Reçeli

  • Ayva 425.0 g
  • Hibiskus 10.0 g
  • Çubuk Tarçın 1.0 adet
  • Reyhan 10.0 g
  • Kurutulmuş Nar Çiçeği 2.0 adet
  • Vişne suyu 250.0 ml
  • Toz şeker 175.0 g

1 Porsiyon Sunumu

  • Carte d'Or Revani 1.0 adet
  • Pişmiş Ayva Suyu 50.0 g
  • Carte d'Or Vanilyalı Mus 15.0 g
  • Ayva Püresi 15.0 g

Ayvalı Revani nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Revani

    • Fırını 180oC'ye ayarlayın.
    • Carte d’Or Revani, süt ve vanilya çubuğunu sıyırarak mikserin karıştırma kabına alın ve yüksek hızda çırpın.
    • Yağlı kağıdı pişirme tepsisine serin ve revani karışımını tepsinize dökün.
    • Önceden ısıttığınız fırında, revaniyi 35 dakika boyunca pişirin.
  2. Kremalı Vanilyalı Mus

    • Vanilyalı mus için tüm malzemeleri bir karıştırma kabına koyun ve düşük hızda 5 dakika, ardından yüksek hızda 5 dakika çırpın.
    • Musu bir sıkma torbasına aktarın ve servise hazır olana kadar soğutun.
  3. Ayva Reçeli

    • Ayvaları soyun, çekirdeklerini çıkartın ve 1 cm’lik küpler olacak şekilde kesin. 
    • Hibiskus, çubuk tarçın, reyhan ve nar çiçekleri içeren bir saşe hazırlayın. 
    • Doğranmış ayvaları saşe, vişne suyu ve şeker ile 20 dakika pişirin. 
    • Pişirdikten sonra saşeyi çıkartmayı unutmayın. 
    • 50 gramlık ayvayı üzerine servis etmek için ayırın. 
    • Revaniyi ıslatmak için 100 gram pişirme suyu ayırın.
  4. 1 Porsiyon Sunumu

    • Revani soğuduktan sonra dilimleyin (5x12 cm’lik dikdörtgenlere bölün) ve ayvanın şerbeti ile ıslatın.
    • Sonrasında vanilyalı mus, ayva püresi ve geri kalan malzemeler ile dilediğiniz gibi dekore edebilirsiniz.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu