Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Yapılışı:

  • Levrek (fileto) 2000.0 g
  • Knorr Mise En Place Pesto 340GR 20.0 g
  • Zeytinyağı 280.0 ml
  • Ispanak 1200.0 g
  • Yeşil Zeytin, çekirdeksiz, doğranmış 300.0 g
  • Knorr Chef's Sebzeli Çeşni 1 kg 40.0 g
  • Tereyağı 70.0 g
  • Patates 1300.0 g
  • Kekik, taze 5.0 g
  • Biberiye, taze 5.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 2.0 g

Arrabiata Soslu Ispanaklı Levrek Hardallı Fırın Patates İle nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Yapılışı:

    Bir kabın içinde zeytinyağı, Knorr Mise En Place Pesto'yu karıştırn, balıkları marine edin ve ızgarada pişirin. Sos için zeytinyağı ve tereyağını karıştırın ve sırasıyla ıspanak ve zeytinleri soteleyin. Soteleme işeme bittikten sonra Knorr Arrabiata Sos, Knorr Chef's Sebzeli Çeşni'yi ekleyin. Ocakta 2 dakika kaynatın. Patates için bir kabın içinde Calve Kova Hardal, taze kekik, taze biberiye, zeytinyağı, Knorr Chef's Sebzeli Çeşni Değirmen Karabiberi karıştırın ve patatesleri ilave edip tekrar karıştırın.180 derece fırında 30-45 dakika arası patatesleri pişirin. Servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu