İçindekiler
Arrabiata Soslu Ispanaklı Levrek Hardallı Fırın Patates İle
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Yapılışı:
Levrek (fileto)
/kg
2000.0 g
0%
Knorr Mise En Place Pesto 340GR
/g
20.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
280.0 ml
0%
Ispanak
/kg
1200.0 g
0%
Yeşil Zeytin, çekirdeksiz, doğranmış
/g
300.0 g
0%
Knorr Chef's Sebzeli Çeşni 1 kg
/kg
40.0 g
0%
Tereyağı
/kg
70.0 g
0%
Patates
/kg
1300.0 g
0%
Calve Kova Hardal 5.5KG
/g
150.0 g
0%
Kekik, taze
/kg
5.0 g
0%
Biberiye, taze
/kg
5.0 g
0%
Tane Karabiber (Değirmen)
/g
2.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Yapılışı:
-
Levrek (fileto) 2000.0 g
-
Knorr Mise En Place Pesto 340GR 20.0 g
-
Zeytinyağı 280.0 ml
-
Ispanak 1200.0 g
-
Yeşil Zeytin, çekirdeksiz, doğranmış 300.0 g
-
Knorr Chef's Sebzeli Çeşni 1 kg 40.0 g
-
Tereyağı 70.0 g
-
Patates 1300.0 g
-
Kekik, taze 5.0 g
-
Biberiye, taze 5.0 g
-
Tane Karabiber (Değirmen) 2.0 g