İçindekiler
Akdeniz Usulü Salata, Izgara Ahtapot ile
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺15.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Hazırlanışı
Ahtapot
/kg
1.2 kg
0%
Knorr Mise En Place Pesto 340GR
/g
50.0 g
0%
Zeytinyağı
/l
325.0 ml
0%
Knorr Sarımsaklı Çeşni 750GR
/g
15.0 g
0%
Domates, kiraz
/kg
250.0 g
0%
Kapya Biber
/g
250.0 g
0%
Çekirdeksiz Siyah Zeytin
/g
200.0 g
0%
Kırmızı soğan, jülyen
/g
250.0 g
0%
Su teresi
/kg
100.0 g
0%
Salatalık, halka doğranmış
/g
350.0 g
0%
Erik Domates - Dörde Bölünmüş
/g
300.0 g
0%
Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu 750 g
/g
47.0 g
0%
Su
/l
125.0 ml
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Hazırlanışı
-
Ahtapot 1.2 kg
-
Knorr Mise En Place Pesto 340GR 50.0 g
-
Zeytinyağı 325.0 ml
-
Domates, kiraz 250.0 g
-
Kapya Biber 250.0 g
-
Çekirdeksiz Siyah Zeytin 200.0 g
-
Kırmızı soğan, jülyen 250.0 g
-
Su teresi 100.0 g
-
Salatalık, halka doğranmış 350.0 g
-
Erik Domates - Dörde Bölünmüş 300.0 g
-
Knorr Fesleğenli ve Kekikli Salata Sosu 750 g 47.0 g
-
Su 125.0 ml