Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Adaçaylı ve Peynir Soslu Fırın Tavuk


Adaçaylı ve Peynir Soslu Fırın Tavuk nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!                                                                                                                               

...

Hazırlık

  1. Adaçaylı ve Peynir Soslu Fırın Tavuk

    Tavuk göğüslerin kenarlarlarındaki fazla yağı temizleyin. Tavukları, kelebek (enlemesine ortadan 2’ye kesin) olarak açın ve hafifçe döverek inceltin. Tavukları tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Her bir tavuğun içine sırasıyla bir dilim pastırma, uzunlamasına kesilmiş yarım yeşil biber, 3 adet taze adaçayı yaprağı ilave edin. Daha sonra tavukları paket olacak şekilde katlayın ve kürdanla tutturun. Tavaya ayçiçek yağını ilave edin. İçi doldurulmuş tavukların her bir tarafını 3 dakika kızartarak fırına dayanıklı bir kabın içine yerleştirin. Tencerenin içine sarımsak, Hellmann’s hardal, Knorr Mac & Cheese ve sütü ilave ederek kıvam alana kadar pişirin. Pişen sosu tavukların üzereni dökün. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirerek servis edin. Afiyet olsun…
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu