Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Acılı Katsu

Asya Stili Hızlı Salatalık Turşusu

Acılı Zencefil Mayonez

Patatesli Brioche Ekmeği


Acılı Katsu Burger nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Acılı Katsu

    •  Calve Ketçap, Knorr Acıso, ve Knorr Sarımsaklı Çeşni'yi bir karıştırma kabına alın ve el blenderi ile homojenize edin, sonrasında yavaş yavaş ayçiçek yağını yedirin.
    •  Tavuk kalçaları açın ve her iki tarafına marinasyonu sürün. Tavuklarınızı dolapta en az 2 saat dinlendirin.
    •  300 gr Knorr Çıtır Kaplama Harcı ile 510 ml soğuk suyu bir kapta karıştırın. Geri kalan Knorr Çıtır kaplama tozunu yayvan bir gastronoma alın.
    •  Önce toza sonra sıvıya sonra tekrar toza batırarak tavuklarınızı kaplayın.
    • 175 dereceye ısıtılmış yağda 4 dakika kızartın.
  2. Asya Stili Hızlı Salatalık Turşusu

    • Salatalığı bir peeler yardımıyla ince dilimler halinde kesin.
    • Salatalık dışındaki tüm malzemeyi ocağa alın ve kaynatın.
    • Dilimlenmiş salatalıkları hazırladığınız sıcak sosla harmanlayın. 
    • Aromaların daha iyi birleşmesi için vakumlayarak muhafaza edebilirsiniz.  
  3. Acılı Zencefil Mayonez

    • Calve Mayonez dışındaki tüm malzemeyi blendera koyun ve pürüzsüz olana kadar blend edin.
    • Hazırladığınız bazı bir mayonez tenceresinde Calve Mayonez ile birleştirerek sosunuzu bitirin.
  4. Patatesli Brioche Ekmeği

    • Su, maya ve 7 gr şekeri mikserin çırpma kabında birleştirin ve 5 dakika bekletin.
    • Diğer un dışındaki tüm malzemeyi mikserin çırpma kabına ekleyin homojenize olana kadar orta devirde 2-3 dakika çırpın.
    • En son unu ekleyin ve mikserin yoğurma aparatı ile 7-10 dakika yoğurun.
    • Hamuru 1 saat bütün olarak 1 saat porsiyonlanmış olarak mayalandırın.
    • 170 derece fırında 17 dakika pişirin.
    • Fırında çıkan ekmeklerin üzerine tereyağı sürerek bitirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu