Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Acem Pilavı


Kuzu etiyle zenginleştirilmiş klasik bir saray yemeği. Acem Pilavı şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Acem Pilavı

    • Pirinci bol suda ıslayın, yıkayın ve süzdürün.
    • Kuzu etini ayrı bir tencere içeresinde bol suda haşlayın ve süzdürün.
    • Tencere içeresinde zeytin yağı ve tereyağını kızdırın ve sırasıyla soğanı, havucu ve pirinci soteleyin.
    • Soteleme işlemi bitmesine yakın haşlanan kuzu etlerini ilave edin ve kaynayan Knorr Et Bulyonlu suyu pirince ilave edin.
    • Kısık ateşte suyu çekmesini bekleyin.
    • Pilavı demlendirin ve servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu