Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Estetik Olarak İlginç

Canlı ve Tablo Gibi Tabaklar

Parlak ve Göz Alıcı

 

Trend Hakkında

Sektörde bu kadar çok restoran varken sizin restoranınızdaki günün yemeğinin lezzetli olması yetmez, görünüşüyle de ayrışması gerekir. Misafirler sadece besin değeri yüksek, besleyici yemekler istemekle kalmayıp yemeğin estetik olarak da ilginç olmasını istiyorlar; bunun çözümü sebzeler olabilir.

 

“Bu yemekteki soslar ve çeşniler, klasik Türk usulü şiş kebaplardan beklenen umami tadını, tütsüleme kokusunu veriyor, et  lezzetini çağrıştırıyor. Geleneksel kebap tarifinin, ızgara ekipmanı gerektirmeyen bir uyarlaması.”

“Bu yemekteki soslar ve çeşniler, klasik Türk usulü şiş kebaplardan beklenen umami tadını, tütsüleme kokusunu veriyor, et lezzetini çağrıştırıyor. Geleneksel kebap tarifinin, ızgara ekipmanı gerektirmeyen bir uyarlaması.”

Şef Pınar Balpınar

UFS Türkiye

Karşı Konulmaz Sebzeler Trendi Tarifleri

Irresistible Recipe

Pekmez Glazürlü Lahana

Gündelik, Rahat Tarzdaki Bağımsız Restoranlar İçin

Klasik kebaptaki etin yerine kolay erişilebilir ve ucuz sebzelerle yapılan, umamisi baskın, baharat çeşnileriyle zenginleştirilmiş soslar kullanılarak kebap tat profilinin yakalandığı yaratıcı bir tarif.

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu