Karşı Konulmaz Sebzeler
Sebze Demokrasisi
Estetik Olarak İlginç
Canlı ve Tablo Gibi Tabaklar
Parlak ve Göz Alıcı
Trend Hakkında
Sektörde bu kadar çok restoran varken sizin restoranınızdaki günün yemeğinin lezzetli olması yetmez, görünüşüyle de ayrışması gerekir. Misafirler sadece besin değeri yüksek, besleyici yemekler istemekle kalmayıp yemeğin estetik olarak da ilginç olmasını istiyorlar; bunun çözümü sebzeler olabilir.
“Bu yemekteki soslar ve çeşniler, klasik Türk usulü şiş kebaplardan beklenen umami tadını, tütsüleme kokusunu veriyor, et lezzetini çağrıştırıyor. Geleneksel kebap tarifinin, ızgara ekipmanı gerektirmeyen bir uyarlaması.”
Şef Pınar Balpınar
UFS Türkiye
Karşı Konulmaz Sebzeler Trendi Tarifleri
Pekmez Glazürlü Lahana
Gündelik, Rahat Tarzdaki Bağımsız Restoranlar İçin
Klasik kebaptaki etin yerine kolay erişilebilir ve ucuz sebzelerle yapılan, umamisi baskın, baharat çeşnileriyle zenginleştirilmiş soslar kullanılarak kebap tat profilinin yakalandığı yaratıcı bir tarif.