Düşük Atıklı Menüler
Maksimum Yaratıcılık
Sınırları Zorlamak
Benzersiz Yemek Hikayeleri
Malzemelerin Potansiyelini Maksimize Etmek
Trend Hakkında
Üretim maliyetlerindeki artış, atığı azaltmamız için kaynakları doğru kullanmayı gerektiriyor. İster daha fazla bileşen çıkarmak için malzemenin her kısmını kullanalım ister elimizdeki fazla malzemeyi başka restoranlarla paylaşalım, malzemeyi ziyan etmeyelim. Atığı azaltmak, artık sadece sürdürülebilirlikle ilgili bir konu değil. Atığı azaltmak, malzemelerin potansiyelini maksimize etmek ve toplulukları bir araya getiren benzersiz yemek hikâyeleri yazmakla ilgili oldu.
“Kolayca başka bir yemeğe dönüştürebileceğiniz ya da yeni bir yemek yapamak için kullanabileceğiniz birçok yemek var. Yaratıcılığınızı kullanmanız yeterli.”
Şef Brandon Collins
UFS Kuzey Amerika
Düşük Atıklı Tarifler
Düşük Atıklı Tarifler
Gündelik, Rahat Tarzdaki Bağımsız Restoranlar İçin
Dünyanın en bilinen ekmeklerinden olan Focaccia’nın kullanıldığı bu tarifte lif oranı yüksek bir Focaccia baz üstünde havuç başları, havuç aioli, fermante sarımsak Nduja usulü baharatla şahlanıyor.