Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Sınırları Zorlamak

Benzersiz Yemek Hikayeleri

Malzemelerin Potansiyelini Maksimize Etmek

 

Trend Hakkında

Üretim maliyetlerindeki artış, atığı azaltmamız için kaynakları doğru kullanmayı gerektiriyor. İster daha fazla bileşen çıkarmak için malzemenin her kısmını kullanalım ister elimizdeki fazla malzemeyi başka restoranlarla paylaşalım, malzemeyi ziyan etmeyelim. Atığı azaltmak, artık sadece sürdürülebilirlikle ilgili bir konu değil. Atığı azaltmak, malzemelerin potansiyelini maksimize etmek ve toplulukları bir araya getiren benzersiz yemek hikâyeleri yazmakla ilgili oldu.

 

“Kolayca başka bir  yemeğe dönüştürebileceğiniz ya da yeni bir yemek yapamak için kullanabileceğiniz birçok yemek var. Yaratıcılığınızı kullanmanız yeterli.”

“Kolayca başka bir yemeğe dönüştürebileceğiniz ya da yeni bir yemek yapamak için kullanabileceğiniz birçok yemek var. Yaratıcılığınızı kullanmanız yeterli.”

Şef Brandon Collins

UFS Kuzey Amerika

Düşük Atıklı Tarifler

Düşük Atıklı Tarifler

Gündelik, Rahat Tarzdaki Bağımsız Restoranlar İçin

Dünyanın en bilinen ekmeklerinden olan Focaccia’nın kullanıldığı bu tarifte lif oranı yüksek bir Focaccia baz üstünde havuç başları, havuç aioli, fermante sarımsak Nduja usulü baharatla şahlanıyor.

 

Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu